Intervju med UMK finalist!

23.02.2016 kl. 18:41

Det går hett kring UMK, men ännu hetare här på ratata för nu har vi fått intervjua självaste Stella Christine! Hon har hållit på med musik hela sitt liv och i år tävlar hon för att representera Finland i Eurovisionen. Nu får vi svar på frågor som vi så gärna vill veta!

 

 

1. Vad är musik för dig?

- Musik är en livsstil till mig. Musik är mitt yrke och inte en dag går utan att jag har någonting att göra med musik. Musiken är mitt sätt att uttrycka mig själv.

2. Hur skulle du beskriva dig själv som artist?

- Jag ägnar mig åt att göra musik som är personligt och fräscht - jag kombinerar ganska modigt olika stilar som är nära mitt hjärta. Som låtskrivare vill jag inte bli stämplad till bara en viss genre utan vara mångsidig men ändå igenkännlig. Musiken ska dessutom vara ”mänsklig” och väcka känslor.

3. Har du något budskap du vill föra fram med din musik?

Våga stå bakom din vision, det behöver inte vara just musik utan gäller allt du håller på med. Våga vara dig själv och stay creative! Jobba hårt mot dina drömmar och tro på dem, du kommer att bli belönad.

4. Dina största inspirationskällor?

- Inspiration finns helt överallt. Inte bara i musik och  artister, men om man ska lyfta fram några stora idoler inom musik så bl.a. Ella Fitzgerald,  Stevie Wonder, Aretha Franklin, John Mayer och Glen Hansard.

5. Några planer efter UMK?

- Jag skulle vilja publicera mera musik - har många låtar som väntar på en bra producent och samarbetspartner ☺ En dröm är också att göra konserter/uppträda utanför Finlands gränser ☺ Vi får se vad som händer, go with the flow!

6. Hur skulle du tillbringa en mysig dag? ^^ 

- På studion med gott mörkrostat kaffe  i muggen ☺ #coffeeholic

 

Det är trevligt att se min barndomsvän i UMK, precis som min mor en gång i tiden tävlade 1979 (mer om det senare). Nu ska vi alla rösta så att hon säkert kommer till Stockholm! #stellachristine

 

 

A presto

 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!