Party like Gatsby

14.03.2016 kl. 21:37

Jag tror att jag såg skymten av den kända Gatsbyn, men jag är inte helt säker! Det finns många rykten, bl.a. att han var med i första världskriget och seglade runt världen. Hur han blev så rik är frågan. Kanske svaret finns i filmen "The Great Gatsby" ;)

Hela helgen har varit fartfylld och har därför inte varit så aktiv här på bloggen, men nu kommer lite uppdatering om en oförglömlig fest med Gatsby & co!

I fredags ordnades i det gamla studenthuset i Helsingfors en stor temafest där alla klädde ut sig i 20-talsstil och firade som i filmen. Det var en otrolig och en alldeles oförglömlig fest! Det fanns mycket program: live band, dansnummer och akrobatik. Det var flera hundra personer i festen, verkligen fullt och gott sällskap fanns det inte brist på.

 

 

Min outfit var simpel med små detaljer som kanske inte syns på bild. Klänningen har sytts av en skicklig sömmerska i Terjärv, nämligen Malin Westerlund. Hon fick liv på tygen jag hämtade och jag gillar den här fullständigt! Perfekt även för andra tillfällen. Hon säljer jättesöta handgjorda barnkläder för både större och mindre barn under namnet "Lilla M".

 

 

Dagen efter var det Nyländska nationen vid Åbo Akademi som hade årsfest så då var det dags att representera sig själv. Trots att jag blev lite trött av körande och den sena hemankomsten så är jag glad och nöjd efter en riktigt trevlig helg med nära och kära.

 

 

 

Bisous

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!