24K

28.10.2016 kl. 19:03

Det var en mörk kväll när jag mållöst surfade på YouTube och stötte på denna funkiga låt som fick mig att gå helt "loca". Bruno Mars har en kul stil som är både funky och hiphopaktig. Det är ganska ofta som jag gör saker och ting "mållöst", t.ex. när man vaknar på morgonen går man omkring i lägenheten i några minuter och funderar slutligen vad man håller på med. Vad var det jag skulle göra? Den här videon ger ett alternativ, dansa till 24K och låt dig själv svänga i cool pyjamas och bling bling! Jag måste bara först skaffa mig de coola kläderna för att få en fullständig morning funky look!

 

 

Nu när grooven är uppe i skyarna så kan man pigga upp morgonen med att lyssna på den här saxofonbiten som är en härlig kombination av härlig saxofon och medryckande bakgrundsrytmer. 

 

John Legend är tidigare känd för hitlåten "All of Me" och han är nu tillbaka med "Love Me Now".

 

Här kommer också en ny låt av Lady Gaga! Inte min morgonjam, men hon är en skicklig artist! Mera om hennes verk och tolkningar i ett senare inlägg.

 

Trots att videon är svart och vit har man lust att resa till den här vackra platsen! 

 

Nu ska jag fortsätta mållöst söderut för Halloweenfirandet. Se upp för clowner! 

 

A presto

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!