Vintermelodi

05.11.2016 kl. 22:02

Solen väckte varsamt och påminde om att nu är det dags att gå ut. Den första tanken som kom svarade varför? Det är länge sedan jag har sett solen och den här morgonen sken solen starkare än någonsin. Det är nu jag känner att D-vitaminbristen är på toppen. Nu ut! 

  

 

Efter att ha njutit av lite solsken är det åter mörkt, men nu kommer en liten melodi om kärlek. Hopplös och galen kärlek, känd som "Hymne à l'amour", en sång för kärleken av Edith Piaf.

 

 

Här kan ni se en av mina första YouTube-videon som råkar vara den här sången. Mycket gammal video när man var ung och helt ovetande om att hamna i en liten by mitt i pampas. Det är mycket som har ändrat sen dess. Nu får man se vart nosen vänder till näst. Åtminstone idag blir det en kort runda till gravgården för att se på vackra ljus. Låt oss tända ett ljus till alla nära och kära som vi saknar.

 

Bisous 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
De e ingen snö eller vinterfiilis ännu här i Åbo
Anonymous06.11.16 kl. 22:09
Här är bara lite vinterfiilis, inte riktigt någon snö. Det får duga för min del :D
08.11.16 23:58

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!