Ljus

09.11.2016 kl. 18:12

Allhelgonadagen var mycket vacker i Terjärv, som ni ser på bilden nedan. Alla ljusen var tända och man kände nästan att värmen nådde ända fram till mig från de små ljusen. Det var bitande kallt, åtminstone för att vara i början av vintern. Ingen ordentlig snö ännu, vilket skulle vara helt mysigt.

 

 

 

Söndagen var otroligt vacker, men kall! Det går bra att rida eller gå runt i Terjärvs skogsstigar. Man behöver inte tänka på så mycket annat än att hållas varm! Det här är en stig någonstans i Hästbackaby, men har ingen aning var. Om jag skulle vara ensam skulle jag högst troligen gå flera kilometer åt fel håll..

 

 

Ett av mina hösttips tidigare var att mysa hemma med brinnande ljus. Här är ett vackert doftljus! Det roliga var att jag trodde tidigare att det var parfym, för det doftade så starkt genom lådan. Det blev nog en liten överraskning när man öppnade paketet att det sen också var ett ljus, vilket var helt ok. Parfymen skulle i varje fall ha varit för söt för mig. Duger bättre som ljus.

 

Det här ljuset fick jag med i mitt VIP-paket när jag i våras var på MAriah Careys konsert i Helsingfors. Läs inlägget om Mariah Careys konsert i Helsingfors!

Man kan avsluta det här inlägget med en cheezy låt av Babyface. Kan man faktiskt ha ett sådant lustigt artistnamn? 

 

 

A presto

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!