En del av mitt hjärta

16.11.2016 kl. 17:31

Åbo lämnade återigen en varm känsla inombords. Vad man har saknat den här staden! Det har varit en lyckad årsfest på Kåren och hela salen var fylld med åa-kärlek. Årsfestuppträdanden har varit många, men den här gången fick jag äran att uppträda i Kemistklubbens årsfest! Kemistklubben kommer alltid att vara nära hjärtat p.g.a. de många goda minnen från studietiderna.

 

Jag vill tacka mitt bordssällskap för trevliga stunder och hoppas att alla vår norska gäster hade en trevlig vecka i Åbo! :)

 

Sången "Ihmisten edessä" tycker jag är mycket vacker, speciellt texten är insiktsfull. Den här sången får mig också att tänka på den dagen när jag bandade in den här låten och hade efter inbandningen tappat bort mig någonstans i Sibbo. Jag hade av någon anledning stigit av bussen för tidigt och hamnade i Söderkulla. Lyckligtvis hjälpte min goda vän att få mig helskinnad till Borgå. Det var också härligt att få träffa den här hjältinnan på årsfesten!

 

 

En del av mitt hjärta kommer alltid att slå för Åbo!

 

Bisous

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Vad fin du var på årsfesten!
Elin16.11.16 kl. 17:42
Tack Elin! :)
16.11.16 22:01
Oj vad jag önskar att vi kunde ha årsfest varje vslut
Mirre18.11.16 kl. 18:25
Det sku inte vara så illa, men tungt i längden :D
19.11.16 15:08

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!