Glitter i svart och vitt

20.11.2016 kl. 21:27

Gårdagens gala var en succé! Tack för arrangörerna Ida-Marie och Maria från Finemang för att ha ordnat en sådan fin gala! Det är sällan man får en chans att träffa flera bloggare på samma tillställning. Kolla artikeln på svenska yle om årets blogg! 

Som flera andra bloggare, tänkte jag skriva min version av Galan 2016. Tillsammans med Elin och hennes syster Sofia tillbringade vi en trevlig kväll i stadshuset i Vasa bland andra bloggare. 

 

 

Många priser hade delats ut och det var en uppmuntrande stämning i Galan. Det var mycket program, bl.a. uppträdanden av både Samzimon och Nellie. 

 

 

Estenomerna vid Yrkeshögskolan Novia ordnade en modeshow "Wearable but Wow" i samarbete med bl.a. Gina Tricot och andra klädesmärken. Studeranden hade skickligt sminkat och klätt modellerna och deras hårda arbete syntes på catwalken. Jag blev förtjust i en svart klänning som har en svart dragkedja framtill. Den såg enkel, men ändå raffig ut.

 

 

Efterfesten var på Bank och där fick vi goda snacks. Nog blev man trött efter en lång och händelserik dag! Nu i väntan på nästa Gala!

 

Bisous

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!