Hönan Agda

06.12.2016 kl. 11:00

Glad självständighetsdag till er alla! Idag verkar vara en bra dag att se tillbaka till helgen och konstatera att det är skönt att få träffa gamla bekanta! Lite firande och jamming har varit aktuellt den här helgen. 

Elin spelade en lustig visa av Cornelius Vreeswijk om hönan Agda. Texten är både lustig och har ett gulligt slut. Den är också så rolig att sjunga trots att texten slirar för min del och melodin kommer lite hur som helst ur mig, men det viktigaste är att man lever sig in i det man spelar och sjunger! 

 

 

Här är en vacker bild på Mili som spelar Bob Marleys "Redemption Song". Bob Marleys låtar har fina och djupa texter som väcker tankar. Det finns alltid någonting särskilt när man kombinerar musik med en mysig bakgrund som den här! Sprakande brasa och levande ljus (och choklad mums!).

 

Den här sången passar också bra inför självständighetsdagen, en sång om frihet och självständighet.

 

 

Låt oss alla tända ljus ikväll och kanske se på slottsbalen om man orkar, pust. Jag ska slå mitt rekord och se på första 5 min! Föredrar ljusen och gott sällskap! Ha en skön kväll!

 

 

Bisous

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!