Rewind 2016

10.12.2016 kl. 17:16

Det är populärt med rewind överallt på sociala medier, Facebook, YouTube m.m. Tänkte därför följa med och visa några tillbakablickar här och där. Vi börjar från början!

Nyår i fantastiska Berlin! Det var nog iskallt den dagen, men det var värt att se "East Side Gallery".

 

Tärjärrevyn i februari var nog så skojig!

 

Det är sällan man får festa som i filmen "The Great Gatsby". De som missade fjolårets fest ska spana in på nästa evenemang.

 

Mariah Careys konsert var fenomenal, nu ser jag framemot att delta i Bruno Mars konsert i maj! Bling bling magi ska de bli!

 

Härligt att få vara med i en festival i Danmark! Maratonloppet var nog en av de tyngsta, trots den platta rutten. Solsken och värme spelar en stor roll! 

 

Traditionsenliga Tärjär Daga har samlat alla bybor tillsammans. Nu i december har det varit några julkonserter lite här och där, en av dem var t.ex. julkonserten med den lokala blåsorkestern Terjärv Big Band.

 

Det som också har varit med i bloggen har varit några intervjuer, t.ex. Eveliina Jaatinen och senaste UMK-finalisten Stella Christine. Nästa intervju kommer snart, men vem det är får ni se i ett senare inlägg!

Ser framemot resorna nästa år! Årets äventyr har varit oförglömliga och någonting som inte ens en bild kan beskriva tillräckligt. Bouznika är en liten strandstad i Marocko med härliga stränder! Som ni ser så är den här gågatan tom för att de flesta går inte ut den här tiden på dagen när det är stekhett. 

 

Sen får man inte glömma bloggvärldens höjdpunkt! Bloggalan i Vasa! 

 

Avslutningsvis delar jag med mig YouTube rewind video.

 

Bisous

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!