Heimkär

16.12.2016 kl. 17:45

Det är en glädje att annonsera att Rani Plast har publicerat sin historik! Det här är berättelsen om företaget och hur lilla Terjärv har utvecklats från 1950-talet till dagens läge. På bilden nedan är den första boken som behandlar Rani Plast historia fram till 1980-talet. Den andra delen publiceras vid ett senare skede. Det är kul att se min egen bild bland de anställda. Tack och lov blev bilden helt ok! :D

 

Nu får det blir lite kvällsläsning om heimtraktens historia. Jag har ännu svårt att tro att jag snart har bott två år i lilla Terjärv (eller Tärjär).  Det finns alltid någonting nytt att veta om den här byn och varje gång blir jag alltmer förvånad och imponerad av byns sisu genom tiderna. Kanske jag en dag får samma drivkraft!

 

A presto

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!