Fridfullt

26.12.2016 kl. 18:56

Snöflingorna landar fridfullt i Tärjärlandets solsken. Det har varit en vacker dag och en fridull helg. Det finns söta traditioner som jag missade i fjol, t.ex. julkalendern i Karlebys gamla stan, Neristan och den traditionsenliga frukosten med kollegerna i Maggies. 

Nu fick julhelgen inledas med god julfrukost med fina kolleger. Lite musik och sång skadar inte heller.

 

Neristans julkalender sparades till en av helgens höjdpunkter. Tycker att det är en väldigt söt tradition. Det är kul att se dekorerade fönster i Karlebys fina gamla stan. I Helsingfors har jag aldrig hört om en sådan tradition, vilket överraskade mig positivt. Precis som med alla andra julkalendrar så kan jag inte ta en lucka åt gången utan tar alla på en gång. När jag var liten åt jag hela julkalendern så fort som jag fick den och då fick man direkt ett skakande huvud. 

 

Julkalendern hade fina luckor och det var kul att få promenera i den mjuka snön. Inte fanns det så mycket annat att göra heller när allting var stängt. Det skadar inte heller med en förfriskande och mysig promenad i gamla stan! Här nedan ser ni kartan på julkalendern.

 

 

Ibland fick man även kika in lite närmare!

 

 

Efter en avkopplande helg är det dags att fortsätta den vanliga vardagen. Nu när det finns snö så är det bara att hitta någon som vill leka snöbollskrig! Ja, det är någonting jag saknar just nu!

Tänker ännu njuta för fullt av ledigheten och lyssna på avkopplande musik..

 

Bisous

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!