Canopy

19.01.2017 kl. 22:00

Det börjar bli varmare och det känns som om man skulle ha skaffat kupévärmaren helt i onödan. Jag hoppas åtminstone att det inte är i onödan.. Det stör mig inte att det blir varmare, men i och med att värmen har kommit vågar jag inte längre ut på isen. På bilden var det en vacker kväll när det var molnigt, men ändå verkade det inte vara alltför mörkt.

 

Upptäckte några intressanta artister från en kanal som kallas för Mahogany Session. Det är jamsessioner med olika artister, de flesta mindre kända. Åtminstone känner jag inte till dem från tidigare. Det är intressant att hitta något som inte alltid är mainstream.

Kim Churchill är en australiensk folk, rock och blues musiker. Hans musik är en trevlig upptäckt, något annorlunda som jag vanligtvis inte lyssnar på. Tydligen samarbetar han med ett kanadensiskt skivbolag, Indica Records. Får se vad hans fyra album har för låtar!

 

 

Bisous

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!