Äventyr på Heimsjön

21.01.2017 kl. 17:40

Revyföreställningen gick väl igår och de som inte ännu har hunnit se borde skaffa sina biljetter så fort som möjligt! Det här är en föreställning ni inte vill missa! Det har varit fullbokat hittills

Under en promenad såg jag en bil drifta runtomkring på Heimsjön och blev tvungen att gnida ögonen ett par gånger innan jag trodde på vad jag såg. Jag hade föreställt mig att det inte ännu skulle gå att köra, men nu så var det bara att prova på ett nytt äventyr med min lilla minion! Måste nog säga att det var lite nervöst för en staditjej, men lite adrenalin får mig pumpad! 

 

 

My minion got its first drive on the lake ❄ #drifting #ice #minion #finlandssvenskabloggare #ratatafamiljen #cruising #follow

A video posted by Amira Mountassir (@amira_lavonne) on

 

Det var en liknande känsla som hos dessa gamla farbröder i videon. Jag tror jag måste varva ner nu efter detta, för mitt hjärta håller inte sådan spänning!

 

Det går bra att varva ner tills spänning är igen på topp på revyn!

 

Nu till TUF på revy! 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!