Den orientala skatten

28.01.2017 kl. 10:00

Hä va nog söis att jag är supernöjd! (försöker tala tärjärdialekt)

Man kan inte önska sig en mer enastående publik under föreställningarna och det är roligt att se hur alla reagerar på olika sätt till sketcherna! Medan jag spelar för fullt i TUF, åkte min goda vän till Kina på utbyte. Ja, jag kommer nog att sakna henne! Lyckligtvis behöver jag inte misströsta mig, för nu kan jag stalka henne på hennes nya blogg. 

 

 

På den här bloggen skriver Mili på ett roligt sätt hur hon har förberett sig inför sitt utbyte, allt från tiotals vaccineringar till intressanta intervjufrågor under visumansökningen. Jag ser framemot att läsa mer om hennes äventyr i Kina! 

Det hände en intressant grej för någon dag sedan. På väg till arbetet var det väldigt halt och min lilla minion började plötsligt och slira 90 grader till vänster och sedan 180 grader till höger. Det var nog tur att minion höll sitt lugn och styrde sig själv så att inga skador uppstod. Minion gick ändå så långsamt som 30 km/h och ändå slirade det.. Det lönar sig att vara extra försiktig! Kanske man har lärt sig lite drifting från senaste turen, får se..

Lite musik för helgen:

 

 

A presto

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!