Emma Gala 2017

05.02.2017 kl. 10:56

Årets artist med flest emottagna priser är forna PMMP-artisten Paula Vesala. Efter att ha blivit belönt med fyra olika priser tänkte jag att jag måste se in på hennes verk. Vesala är årets kvinnliga artist, men hon har också årets album, årets pop och slutligen har hennes låt Tequila vunnit priset för årets låt.

Här är en av hennes äldre låt när hon var med i gruppen PMMP.

 

Paula Vesala har också fått Juha Vainio-pris för fina låttexter. Tydligen har Vesala skrivit låttexter till andra artister med pseudonym, för hon ville inte ta uppmärksamhet från artisterna som framförde låttexterna. Det är intressant att se att vi i dagens läge har en talangfull kvinnlig artist som visar vad hon går för. Får se vad annat hon har att erbjuda inom åren!

 

Årets manliga artist blev Mikael Gabriel:

 

A presto

 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!