Grammy

15.02.2017 kl. 18:51

För några kvällar sedan skedde en historisk stund som de flesta kommer att minnas en tid framöver. Det var någonting som överraskade mig också. Sådana händelser brukar man förvänta sig att se i filmer, men sällan i verkligheten! Det har varit överallt om hur Adele prisade Beyoncé under Grammy prisutdelningen. Hon tyckte att Beyoncé var värd priset som hon hade fått och delade sitt Grammy pris i två, precis som Lindsey Lohan delade sin krona i filmen ”Mean Girls”.

 

Mean Girls scenen där Lindsey Lohan delar sin krona och ger till  andra medtävlare. 

 

Adele har varit en framstående artist, men enligt henne borde Beyoncé ha fått det nu när hon är i sin karriärs höjdpunkt. Det här albumet är en välgenomtänkt helhet med ett budskap. Båda är enligt mig framstående artister som är värda den uppämrksamhet de har fått för sina verk! 

 

 

Adele:

"The Lemonade album, Beyoncé, was so monumental, and so well thought out, and so beautiful and soul-bearing. And we all got to see another side of you that you don't always let us see, and we appreciate that. And all us artists adore you. You are our light. 

And the way that you make me and my friends feel, the way you make my black friends feel, is empowering, and you make them stand up for themselves. And I love you. I always have. And I always will."

 

A presto

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!