Stockholm i natt

26.02.2017 kl. 23:40

Det är bra vad Black Friday-flygbiljetter kan leda till.. En snabb resa till Stockholm! Borde ha köpt fler, men man hinner ju alltid åka på nytt. 

Förra helgen åkte jag från en liten by mitt i ingenstans till den stora staden på andra sidan.

Stockholms gator börjar bli mer bekanta och jag börjar återuppleva de minnen jag hade från mina tidigare resor. För nästa resa behöver man göra nya minnesspår. 

En minnesvärd sak är att göra något typiskt i Stockholm. Stand up-komedi har blivit en grej i Stockholm och slumpmässigt hamnade jag på Norra Brunn Comedy som var smockfull! Bra stand up den kvällen och sedan fick jag bekanta mig med konferansierens bekanta. De rekommenderade att man ska prova RAW stand up komedi som brukar vara på lördagar. Tyvärr hade jag otur för biljetterna var slutsålda. Etablerade komiker brukar vara på dessa tillfällen.

 

Stockholm är så vacker på kvällen! Vyn från Gondolen är otroligt fin och speciellt när man har gott sällskap!  

 

Om man vill äta på Gondolen får man nog boka flera månader i förväg!

 

Melodier spelas i huvudet när man ser denna vackra utsikt, t.ex. Peter Jöbacks sång om Stockholm.

 

 

A presto

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!