Hos tandläkaren..

22.02.2017 kl. 21:07

Kan inte säga att jag har en fobi. Kanske jag har? Jag kan bara tänka hur borren kommer igenom så att det gnisslar och knakar i käkarna... 

Nej, nu är jag lite dramatisk! Tänkte på de som undrar hur det är att vara tandläkare och då kan man se från nedanstående videon att de är absolut harmlösa! :D

 

 

Det här förklarar varför jag måste vänta mer än en timme på dejouren.. 

 

Här är originala versionen med Ed Sheeran:

 

A presto

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!