Konsert till kvinnodagens ära!

28.02.2017 kl. 20:42

Kom med och fira kvinnodagen på stadsbiblioteket i Karleby! En liten konsert kommer att ordnas på tisdag 7.3 kl.18, vilket är dagen före den egentliga kvinnodagen. Syftet med denna konsert är att uppmärksamma kvinnliga artister och kompositörer. Därför kommer jag att spela och sjunga låtar som har skrivits av kvinnor och även sånger som har framförts av kvinnor. 

Det är fritt inträde till konserten, hoppas jag får se många av er nästa tisdag!

 

 

Välkomna!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!