Musikafton i Terjärv

30.03.2017 kl. 17:30

Jag är glad av att få presentera ett nytt evenemang och denna gång hålls det i lilla Tärjär! Kvällen kommer att börja med tacobuffé kl.18, efter buffén kommer jag att börja spela från kl. 21. Tänkte nu ge lite ”försmak” på vad som kommer att spelas. Första set består av klassiker, speciellt äldre klassiker som ”Feeling Good” och andra förevigt gröna låtar som alltid önskas om och om igen. Andra halvan består av modernare låtar eller ”to be”-klassiker. Vill inte avslöja för mycket, men kan garantera nya intressanta låtar på repertoaren!

Ifjol ordnades ett liknande evenemang på Marinas restaurang och det blev en succé! Se till att ni har vägarna förbi Terjärv! Mat, musik och en vacker vy över Heimsjön.. Vad mer kan man önska? :)

 

A presto

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!