I radion

03.04.2017 kl. 16:30

Det är någonting som jag har märkt nu på sistone. Man kan säga att det är en upplevelse, men inte alltför positiv.. Hur är det möjligt att man har bara några kanaler här i Österbotten? Det känns som att man varierar mellan några kanaler och alla har antingen för mycket prat eller samma musik som spelas om och om igen. Tänk på att man ska köra och vill lyssna på musik. Om man ska ha något onödigt program så får det vara t.ex. x kanal puhe. Blir trött på allt prat i radion. Det som ändå talas är inte så intressant, åtminstone vad jag har stött på.

Det som jag oftast reagerar på är brist på variation i musik i de flesta kanalerna. Söderut finns det lyckligtvis mera variation, men nog skulle man önska en kanal som skulle spela lite allt möligt. Har ni någon favoritkanal? Vilka egenskaper har en bra radiokanal?

I hopp om att finna min radiokanal lägger jag lite musik som kanske inte spelas i radion för tillfället.

 

A presto

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!