La Pasqua

16.04.2017 kl. 21:30

Det är en härlig känsla när man hör vårens första fågelkvitter. Hela jag fylls återigen av nostalgi när jag går till Fölisön och det ser som att alla har kommit ut ur vinterdvalan.

 

 

Det är ingen skillnad hur kallt det är, men om det blir bara lite "varmare" med solsken är alla plötsligt ute och grillar. Vet inte riktigt hur vettigt det är. Jag ska inte säga något när jag var ute och grilla i minus tre grader. Det var mera som en liten utmaning, föredrar grillning och solbad på sommaren.

Här är den kända björken som är det bästa klättringsträdet i hela världen! Så tyckte jag åtminstone när jag var liten. Trevligt att se den i så bra skick efter alla dessa år! 

 

 

Det känns som en dröm att gå längsmed bekanta stigar med sådan vårkänsla. Hoppas våren kommer snart till Terjärv!

 

 

A presto

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!