Angry Birds

18.04.2017 kl. 16:45

Det är någonting som väcker oro hos mig, kanske ni också har funderat på saken. Jag börjar bli alltmer pessimistisk när det gäller världens utveckling och det känns som att mänskligheten kommer att förstöra sig själv vid något skede. 

Den här sången är väldigt beskrivande och kommer alltid att vara relevant. Det kommer alltid att finnas konflikter, men hur vi värnar om vår miljö är någonting vi alla kan påverka.

 

Försöker ändå vara lite optimistisk och hoppas på att det vänder vid något skede. Vi kan alla göra någonting åt saken genom att t.ex. återvinna och tänka på hur vi konsumerar. Grön i Åbo är en inspirerande blogg som ni borde läsa. Där får ni en massa tips på hur man kan leva ett mer grönt liv. Det är fint att se hur insatt Julia är i sina projekt. 

Jag försöker själv med små val göra mitt liv lite grönare. Det är svårt när man bor i en liten ort där man behöver bil överallt, men man kan försöka minska på "onödiga" resor. Hoppas man kan börja med kimppakyyti-kultur här i Österbotten för att minska på koldioxidutsläppen. Det som är ypperligt i små orter är den goda möjligheten att köpa lokala matvaror som ägg, kött m.m. direkt från leverantörerna. Möjligheter finns om man bara försöker.

Trots att det inte alltid går som man önskar finns det ändå många saker som har blivit bättre med tiden och det gör mig glad. Under påsken fick jag besöka Angry Birds parken för första gången och det var en park som jag önskade mig när jag var liten och busig! 

Man kan inte alltid oroa sig heller, så jag gör mitt bästa av att njuta av livet och gör min del så gott jag kan :) 

 

 

Angry birds ❤️ #love #finlandssvenskabloggare #ratatafamiljen #blogger #angrybirds

A post shared by Amira Mountassir (@amira_lavonne) on

 

Bisous

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!