Missä muruseni on

17.04.2017 kl. 18:26

Nu får alla bloggläsare mera musik från Marinas musikafton. "Missä muruseni on" har sådan fin lyrik skriven av Marika, på något sätt mystisk och längtansfull. Själva musiken är ett resultat av Jenni Vartiainens och Jukka Immonens samarbete. 

Ljudkvaliteten är inte på toppen, men mera live blir det inte :)

 

 

Bisous

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!