En oväntad överraskning

26.04.2017 kl. 21:33

Väckarklockan ringer, men jag försöker fortfarande "snooza". Till min förfäran ser jag att det är snöstorm ute. Måste gnugga ögonen ännu en gång till. Nej, snön är ännu kvar.. Inombords ropar jag ett långt "Nooooooo" som bara ekar i mitt huvud. Jestas, takatalvi.. igen!

 

Igår var dock en spännande dag på jobbet, lite annorlunda än mina vanliga dagar framför datorn. Det som egentligen var mer spännande var att få se på hur travhästar övar inför tävlingar! I Kaustby finns en travbana där folk slår vad om vilken häst som är snabbast. Skulle aldrig själv göra något sådant, det är ju alldeles onödigt. En vän i byn har hästar och det var en ypperlig möjlighet att få se hästarna i farten!

 

Tänk att det såg ut så här igår, men idag är det helt annat.. Vintern har varit alltför lång och jag såg väldigt mycket framemot att uppleva den härliga våren.

Hoppas det blir bättre väder söderut när det blir dags för vappfirande! 

Lite hästar som tema den här gången. Har inte sett den här filmen på länge!

 

A presto

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!