Söndagsbrunch på Svenska Gården

15.05.2017 kl. 21:53

Ni är alla varmt välkommna på en söndagsbrunch till Svenska Gårdens nyrenoverade, vackra caféutrymmen, den 28 maj klockan 12-15. 

Kom och njut av vårsolen, god mat och skön musik vid en avkopplad tillställning tillsammans med dina vänner och familj, mitt i Jakobstad. Det är kul att få vara med på det här evenemanget! 

Det bjuds på tårtbuffé, veganska bakverk, sallader och coleslaws, smoothies, varm mat med mera. Finns mycket med glutenfria och veganska alternativ.

 


En stor del av vinstinsamlingen doneras till föreningen Future Foundation tuki ry, vars insamlingar går oavkortat (efter bankavgifter, pengaöverföringsavgifter, och kostnader för hemsidor samt flyers) till NGO organisationen Future Foundation i Togo.

Future Foundations huvudmål är att motverka barnarbetskraft & barnslaveri i Togo. De erbjuder eftermiddagsverksamhet och utbildning till barn som de upptäcker är i riskzonen eller i ett arbetsförhållande, för att ge en väg ut ur utnyttjandet. 
Organisatören Caroline Strandberg känner grundarna personligen, och ni kan skriva ett meddelande till henne.
 

Vi ses i Jakobstad!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!