Bruno Mars i Helsingfors!

23.05.2017 kl. 14:39

Hejsan!

Jag har varit så taggad hela dagen och nu är jag i någon sorts extas efter en sådan fin show! Om jag har rätt är det första gången Bruno Mars har keikka i Finland! Det är få artister jag skulle vilja se live och Bruno Mars är en av dem. Hans röst är otrolig, speciellt under konserten blev jag överväldigad av hans talanger. Jag har alltid vetat att han är super, men den här gången drog han sådana höga toner som jag funderade om det ens var möjligt! Så fint var det!

Här är jag med min 24K Magi skjorta och mina "pyjamasbyxor" i samma tema! Visste inte att pyjamas kunde vara coola innan jag såg hans video, hurra för pyjamas!

Mer om konserten här!

 

Bisous

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!