24K Magi!

25.05.2017 kl. 11:16

Veckans artist är definitivt Bruno Mars! Måndagens konsert var fantastisk, läs om konserten här! 

Alla känner till Bruno Mars, men vem är Peter Gene Hernandez? Artisten som vi vet är uppvuxen i en musikalisk familj i Honolulu, Hawaii. Låtarna som gjorde honom kända är "Nothin' on You" och "Billionaire". Tänk att vara omgiven av musik från barnsben! Visste inte att hans artistnamn delvis kommer från hans smeknamn Bruno som han fick när han var två år gammal. Smeknamnet berodde på att han påminde om den proffsiga brottaren Bruno Sammartino. Lite skojigt för en två åring? 

Man måste bara lyfta på hatten till den här killen för att har kommit så långt med hårt arbete. Tänk att han har börjat uppträda sedan han var liten? I princip dagisbarn?? När man läser vidare om honom är det intressant att luska ut att han har varit Elvis imitator! En liten 4-åring som sjunger "Let's Rock" och svänger med sina ben i takt med musiken.

 

Det ser ut som många artister som Bruno har skrivit låtar för andra artister innan de blev kända som soloartister. Jag är verkligen glad att Bruno är där ute och ger ut sådan musik som vi behöver, mer funk & soul!

 

Kolla här när han sjunger en Elvis låt! Tydligen så passar han i alla möjliga hattar. Tänk om jag skulle kunna ha de coolaste hattarna och faktiskt se bra ut? Det kommer att förbli en dröm som aldrig går till uppfyllelse hah

 

Bisous

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!