Despacito

01.06.2017 kl. 13:13

Despacito har fastnat i mitt huvud och melodin spelar alltid i mitt huvud med jämna mellanrum. Påminner om de små gubbarna i filmen Inside out som ser till att jag får lyssna på den här sången tillräckligt många gånger. Det är inget fel på låten, utan jag älskar hur man kan dansa till den här! Så spela på bara!

 

 

Det är ett vanligt fenomen på YouTube att se olika versioner på väldigt populära låtar. Despacito har länge varit högst på Billboard listan och innan jag presenterar olika versioner av låtarna får ni först se på originalversionen.

 

 

Se resten av versionerna här och kommentera vilken/vilka ni föredrar!

 

A presto

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!