Chillkväll med elektronisk musik

27.06.2017 kl. 23:44

Snurrande skivor och elektronisk musik som hörs genom högtalarna. Folk sitter ute och njuter av musiken trots att det är svinkallt. Inget kan hindra oss! Det är sommar, väl? (försöker övertyga mig själv gång på gång)

Åbo är en härlig stad och det finns alltid någonting att göra! Sommaren är den bästa tiden att tillbringa ute med vänner på åbåtarna eller t.ex. hänga här på bokcafé med live elektronisk musik! Föreningen för elektronisk musik vid Åbo universitet ordnar varje onsdag chillkvällar med live dj! En avslappnad tillställning i Åbo, vad skönt!

 

Den här gången var det min väns tur att spela lite musik! I det här evenemanget har du möjligheten att träffa olika människor och den trevliga personalen hjälper dig med allt vad du behöver. Bokcaféet drivs med volontära krafter, vilket syns i hur stället drivs.

 

Läs resten om evenemanget här!

 

A presto

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

 

Så kliché som det låter har musik en stark påverkan. Vi kan förmedla sinnestämningar eller berätta någonting åt lyssnaren som inte kan beskrivas med bara ord.  Det är den största orsaken till varför jag är väldigt fäst vid musik. Piano och sång gäller för det mesta, men ibland även gitarr. I den här bloggen delar jag med mig lite musik som jag har bandat in och annat smått och gott!

 

Behöver ni musikprogram till er tillställning?

Kolla min hemsida amira.fi!